Hjälpsändning till krigshärjade områden i Syrien


30 maj

Att skicka en container från Sverige till krigshärjade områden i Syrien är inte lätt. På grund av bombningar i så kallat fredade områden dit containern skulle, stod containern länge kvar vid Turkiska gränsen.
Nu har kläder, skor, filtar och liggunderlag transporterats till lagringsplatsen i den norra delen av landet.

Stort tack alla inblandade som bidragit i litet och i stort. Tack för att ni tror på er förmåga att göra skillnad. Extra stort tack till Lin Education med personal vilka stått för lokaler, frakt, arbetskraft i kritiska skeden samt enormt tålamod under detta projekt! Utan er insats hade denna leverans inte blivit av. Den hade heller inte blivit av utan er som packat och packat och skrivit och packat vecka ut och vecka in – ni vet vilka ni är ❤️ 

Bilder från utdelning kommer framåt. Vår vänorganisarion i Syrien, SDI, hälsar och tackar.

PIF_Akuthjälp_Syrien1 PIF_Akuthjälp_Syrien2 PIF_Akuthjälp_Syrien3